Volledig scherm
Rita Bemelmans (manager) en Ben Polman (vrienden van de bieb) eerder dit jaar in de vernieuwde bieb. © Jean Pierre Reijnen

Enquête over nieuwe bieb Heeze

HEEZE-LEENDE - De gemeente Heeze-Leende is benieuwd wat de inwoners van de vernieuwde bibliotheek vinden. Daarom gaan deelnemers van het Burgerpanel Heeze-Leende hierover een vragenlijst invullen.

 Inwoners die mee willen doen aan dat onderzoek, hebben nog tot en met zondag 23 september de tijd zich in te schrijven. Een dag later start de enquête. De deelnemers ontvangen dan online of per post een korte vragenlijst over de in augustus vorig jaar vernieuwde opzet van de bibliotheek in Heeze. Bij die actuele aanpak probeert de bieb zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de inwoners en de lokale omstandigheden.

Het Burgerpanel is een initiatief van de gemeente om meer inzicht te krijgen in de meningen en wensen van de inwoners. Daarmee probeert de gemeente de dienstverlening te verbeteren.

Vertrouwelijk

Deelnemers ontvangen twee tot vijf keer per jaar de uitnodiging een beknopte vragenlijst in te vullen over onderwerpen als veiligheid, onderwijs, sport, eigen wijk, plannen van de gemeente of – zoals in dit geval– de bibliotheekvoorziening.

De gemeente verzekert de antwoorden vertrouwelijk te behandelen en de deelnemers na elk onderzoek te informeren over de uitkomsten.

Los van de enquête over de bieb worden burgers ook na maandag 24 september uitgenodigd deel te nemen aan het panel. Dat geldt voor alle inwoners van Heeze-Leende vanaf 12 jaar.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via heeze-leende.nl/burgerpanel of door telefonisch contact op te nemen met de gemeente.