Volledig scherm
De organisatoren van Kunstsmullen in Heeze tijdens een eerdere editie van het evenement. © Ton van de Meulenhof

Evenement KunstSmullen verhuist naar Landgoed Kapellerput in Heeze

HEEZE - Het jaarlijkse evenement KunstSmullen verhuist naar Landgoed Kapellerput in Heeze. De nieuwe locatie biedt volgens de organiserende Stichting Kunst & Cultuur Heeze-Leende 'meer en ruimere mogelijkheden'.

KunstSmullen duurt dit jaar van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober. De Kunstwandelroute is tot en met zondag 12 november open.

Kunstsmullen startte in 2014 en werd voor een groot deel in en om Kasteel Heeze gehouden. De organiserende stichting vindt dat het evenement de afgelopen jaren met 'toenemend succes' verliep.

Met het oog op de toekomst ziet Stichting Kunst & Cultuur Heeze-Leende echter meer perspectief in de nieuwe locatie aan de Somerenseweg: "We willen KunstSmullen laten uitgroeien tot hét oktoberevenement van Heeze. Kapellerput biedt daarvoor uitstekende mogelijkheden."

Eén plek

In tegenstelling tot de voorbije jaren, waarbij een deel van KunstSmullen zich ook in het centrum van Heeze afspeelde, zijn nu alle activiteiten op één plek. Dat geldt voor de Kunstwandelroute, de expositie van verschillende galerieën, de lokale horecapresentatie van gastronomische kunstwerkjes en optredens van podiumkunstenaars.

Omdat Landgoed Kapellerput aan de rand van Heeze ligt, zal er op 14 en 15 oktober een pendeldienst ingezet worden. Het vertrekpunt ligt bij Tapperij De Zwaan, op de kruising Kapelstraat/Nicasiusstraat, met een tussenstop nabij het gemeentehuis.   

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Cranendonck e.o.