Volledig scherm
© Bert Jansen

Veel rookontwikkeling bij geldwagen in Heeze (video)

HEEZE - Bij een geldwagen die reed op de Geldropseweg en Europalaan in Heeze ontstond vrijdagochtend veel rookontwikkeling in de cabine.

De bestuurder en zijn collega drukten de alarmknop in. De brandweer kwam ter plekke om hulp te verlenen. Er was geen gevaar voor de inzittenden die volgens de procedure in de auto moesten blijven zitten. De auto wordt nu uit veiligheidsoverwegingen naar het politiebureau in Geldrop vervoerd. Daar wordt het geld overgeladen in een andere geldwagen.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Bij geldwagen die reed op de Geldropseweg en Europalaan in Heeze ontstond vrijdagochtend veel rookontwikkeling in de cabine. De bestuurder en zijn collega drukten de alarmknop in. De brandweer kwam ter plekke om hulp te verlenen. Er was geen gevaar voor de inzittenden die volgens de procedure in de auto moesten blijven zitten. De auto wordt nu uit veiligheidsoverwegingen naar het politiebureau in Geldrop vervoerd. Daar wordt het geld overgeladen in een andere geldwagen.
  1. Slaaparts werkt aan simpeler maken van onderzoek naar ernstige slaapstoornissen

    Slaaparts werkt aan simpeler maken van onderzoek naar ernstige slaap­stoor­nis­sen

    EINDHOVEN - Hij noemt het 'de droom van een somnoloog', ofwel slaaparts. Sebastiaan Overeem (40) spreekt vrijdag zijn inaugurele rede uit als hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij gaat zich met een groep promovendi, onderzoekers en artsen bezighouden met het verkleinen en versimpelen van sensoren en meetinstrumenten die moeten verklaren wat er aan de hand is met mensen met ernstige slaapstoornissen.
  2. Forse stormschade in Zuidoost-Brabant, 700 meldingen bij brandweer, nauwelijks treinverkeer

    Forse stormschade in Zuid­oost-Bra­bant, 700 meldingen bij brandweer, nauwelijks treinverkeer

    REGIO - De zware storm die donderdag over Nederland trok, leverde ook flinke problemen op in Zuidoost-Brabant. Tientallen bomen zijn omgewaaid, dakdelen zijn her en der losgeraakt en fietsers en voetgangers waaiden van de weg. Rijkswaterstaat en ANWB adviseerden automobilisten om niet de weg op te gaan: 'Stel uw reis uit'. Het treinverkeer in vrijwel het hele land is om 11.00 uur gestaakt. De NS staakt het treinverkeer voor de rest van de avond. Er wordt reizigers geadviseerd om een andere vervoersmiddel te zoeken. Ook vrijdag zullen nog veel reizigers last hebben van de nasleep van de storm.

Cranendonck e.o.