Dylan Seys stond vorig seizoen onder contract bij Excelsior, waar hij mede door blessures tot dertien wedstrijden kwam.
Volledig scherm
Dylan Seys stond vorig seizoen onder contract bij Excelsior, waar hij mede door blessures tot dertien wedstrijden kwam. © Pro Shots / Wouter Dill

Aanvaller met een deukje wil loopbaan nieuw leven inblazen en tekent voor één jaar bij Helmond Sport

Spelers met een krasje? Helmond Sport poetste ze in het verleden wel vaker op; de club hoopt dat nu ook te doen met Dylan Seys (24), die maandag een eenjarig contract met optie op nog een extra jaar tekende. De aanvaller heeft nog even tijd nodig, maar kan - mits fit én gretig - gaan verrassen. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 400 doelpunten, nieuws in België én nu de hoop van Helmond Sport: ‘Aan mij om het alsnog te laten zien’
  PREMIUM

  400 doelpunten, nieuws in België én nu de hoop van Helmond Sport: ‘Aan mij om het alsnog te laten zien’

  Met een duizelingwekkend aantal van 400 doelpunten was Jellert van Landschoot (24) als achtjarig jochie al de trots van Kleit. Het dorpje van 2.500 inwoners blijft zijn basis. Of hij nu een belofte bij Club Brugge is, of dat hij - zoals nu - zijn loopbaan alsnog wil lanceren bij Helmond Sport: ,,Ik ben mentaal nu sterker dan ooit”, zegt de Belg in aanloop naar de competitiestart, vrijdag in Den Bosch.
 3. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.