Volledig scherm
Materiaalman Bryan van de Meulenhof kan tegen Jong PSV weer gewoon op de bank zitten. © Thomas Bakker/Pro Shots

Berisping voor materiaalman Helmond Sport na opstootje tegen FC Twente

De aanklager betaald voetbal laat het bij een berisping voor Bryan van de Meulenhof. De materiaalman van Helmond Sport kreeg in de slotfase van de wedstrijd tegen FC Twente een rode kaart na een opstootje in de dug-out van Helmond Sport. 

In de ogen van een speler van FC Twente gaf Van de Meulenhof de bal niet snel genoeg terug, waarna er over en weer werd geduwd en getrokken door spelers en stafleden van Helmond Sport en FC Twente. Toen de rust enigszins terug was gekeerd, toonde scheidsrechter Pol van Boekel de materiaalman een rode kaart, tot diens verbazing overigens. Na het duel bleek al dat het een zware straf was. 

Geen gevolgen

Van de Meulenhof kan vrijdag tegen Jong PSV gewoon weer op de bank plaatsnemen. Ook heeft de berisping geen gevolgen voor eventuele wedstrijden bij vierdeklasser SV Brandevoort, waar Van de Meulenhof onder de lat staat. 

  1. Alflen laat spelers Helmond Sport documentaire over Bibian Mentel zien: ‘Je moet altijd weer doorgaan’

    Alflen laat spelers Helmond Sport documentai­re over Bibian Mentel zien: ‘Je moet altijd weer doorgaan’

    Helmond Sport-trainer Robby Alflen haalt alles uit de kast om zijn spelers iedere week weer op te lappen. Onlangs deed hij dat door de spelersgroep de documentaire over Paralympisch kampioen Bibian Mentel te laten zien. ,,Als je ziet wat zij heeft gemaakt en hoe zij altijd weer opkrabbelt... Dat is ongelooflijk. Je moet altijd doorgaan. Dat is de boodschap die ik de jongens mee wilde geven.”