Volledig scherm
PREMIUM
Wouter van der Steen. © Henk Jan Dijks/Pro Shots

Bij Helmond Sport zullen ze 'Woody' Van der Steen nooit vergeten

Het leek wel alsof Wouter van der Steen (28) nooit weg is geweest bij Helmond Sport. Een spandoek met Woody en klappende Helmondse fans. ,,Dat doet me wel wat", zegt Van der Steen, die vrijdag mét FC Den Bosch van Helmond Sport won.

De knuffel van zijn oude keeperstrainer Rein van Duijnhoven, ondanks een 0-2 nederlaag voor Helmond Sport, zei eigenlijk genoeg. Wouter van der Steen mag inmiddels dan wel onder contract staan bij FC Den Bosch, in zijn hart houdt hij nog altijd een plekje over voor Helmond Sport én de echte clubmensen bij Helmond Sport voor hem. ,,Ik heb hier tien jaar gespeeld. Dat doet iets met je. Sportief en als mens. Ik vond het ook écht tof hoe ik hier ontvangen werd", aldus Van der Steen, die vrijdag als keeper van FC Den Bosch voor het eerst terugkeerde in Helmond.

 1. ‘Uitgemaakt voor Zwarte Piet’: Jong PSV’er Sidibe blij na goals en boos om racisme

  ‘Uitgemaakt voor Zwarte Piet’: Jong PSV’er Sidibe blij na goals en boos om racisme

  Jong PSV-belofte Sekou Sidibe beleefde gisteren met Jong PSV sportief een mooie avond bij Helmond Sport, waar het beloftenteam de eerste uitzege van het seizoen pakte. De 18-jarige aanvaller scoorde twee keer en was daarmee belangrijk voor zijn ploeg. Na afloop was hij blij, maar kort daarvoor ook teleurgesteld en boos omdat hij naar eigen zeggen een racistische opmerking naar zijn hoofd had gekregen.
 2. Helmond Sport wil meer dan een lastig ploegje zijn, ook tegen Jong PSV: ‘Nu wél over de streep trekken’
  voorbeschouwing

  Helmond Sport wil meer dan een lastig ploegje zijn, ook tegen Jong PSV: ‘Nu wél over de streep trekken’

  Het klinkt gek na 2 punten uit de laatste 4 wedstrijden, maar met het vertrouwen zit het op dit moment wel goed bij Helmond Sport dat vrijdag tegen Jong PSV speelt. De ploeg van trainer Wil Boessen maakte het FC Den Bosch (1-1), NEC (1-2), De Graafschap (1-2) en Jong Ajax (1-1) meer dan moeilijk. ,,Wij hebben bewezen dat we een lastig ploegje zijn”, benadrukt trainer Wil Boessen.