Volledig scherm
PREMIUM
Wouter van der Steen. © Henk Jan Dijks/Pro Shots

Bij Helmond Sport zullen ze 'Woody' Van der Steen nooit vergeten

Het leek wel alsof Wouter van der Steen (28) nooit weg is geweest bij Helmond Sport. Een spandoek met Woody en klappende Helmondse fans. ,,Dat doet me wel wat", zegt Van der Steen, die vrijdag mét FC Den Bosch van Helmond Sport won.

De knuffel van zijn oude keeperstrainer Rein van Duijnhoven, ondanks een 0-2 nederlaag voor Helmond Sport, zei eigenlijk genoeg. Wouter van der Steen mag inmiddels dan wel onder contract staan bij FC Den Bosch, in zijn hart houdt hij nog altijd een plekje over voor Helmond Sport én de echte clubmensen bij Helmond Sport voor hem. ,,Ik heb hier tien jaar gespeeld. Dat doet iets met je. Sportief en als mens. Ik vond het ook écht tof hoe ik hier ontvangen werd", aldus Van der Steen, die vrijdag als keeper van FC Den Bosch voor het eerst terugkeerde in Helmond.

  1. Helmond Sport-doelman Stijn van Gassel pijnigt FC Eindhoven opnieuw: ‘Vooral mooi voor de supporters’
    video

    Helmond Sport-doel­man Stijn van Gassel pijnigt FC Eindhoven opnieuw: ‘Vooral mooi voor de supporters’

    Het seizoen van Helmond Sport is er niet mee gered, maar de overwinning in de derby op FC Eindhoven geeft het wel enige glans. En dan vooral voor de supporters, wilde doelman Stijn van Gassel na afloop benadrukken. ,,Het is een kloteseizoen, ook voor onze supporters. En je weet dat de derby hier leeft. Dan is het mooi dat je met zo'n mooi weertje de punten over de streep trekt.”