Bodi Brusselers
Volledig scherm
Bodi Brusselers © BSR Agency

Brusselers en NAC per direct uit elkaar: contract voormalig Helmond Sport-huurling ontbonden

Bodi Brusselers (20) heeft zijn nog eenjarige contract laten ontbinden bij NAC. De aanvallend ingestelde speler kwam niet meer voor in de toekomstplannen van de Bredase club.

De zoon van oud-NAC-speler Geert Brusselers lanceerde zichzelf in de zomer van 2016 nadat hij in de oefencampagne toenmalig trainer Marinus Dijkhuizen had overtuigd. Als 17-jarige luisterde hij zijn profdebuut (5 augustus 2016 NAC - Jong FC Utrecht) op met een doelpunt. De Bavelaar stond destijds pas zes minuten in het veld als vervanger van Mounir El Allouchi. In de eerste vijf wedstrijden van het seizoen 2016/2017 kreeg hij drie invalbeurten en had hij tweemaal een basisplaats. Aanhoudend blessureleed (enkel en pols, red.) wierp de aanvaller daarna ver terug.

Pas op 27 januari 2018 maakte Brusselers zijn rentree met een invalbeurt tegen VVV. De zes minuten die hij kreeg in de gewonnen thuiswedstrijd met Feyenoord op 3 maart 2018 bleken zijn laatste als NAC-speler. Vorig seizoen speelde hij als huurling zestien competitieduels namens Helmond Sport voordat hij andermaal getroffen werd door een pittige blessure (lies en schaamstreek, red.) die een streep zette door de tweede seizoenshelft.

Eenmaal terug bij NAC viel Brusselers tijdens de voorbereiding na twee weken alweer af en trainde hij sindsdien met de beloften mee.

Eerste NAC training. Brusselers.
Foto: Pix4Profs/Joyce van Belkom
Volledig scherm
Eerste NAC training. Brusselers. Foto: Pix4Profs/Joyce van Belkom © Pix4Profs/Joyce van Belkom