Volledig scherm
Mario Captein. Foto Ton van de Meulenhof

Captein nieuwe directeur Helmond Sport

HELMOND - Mario Captein is dinsdag door Helmond Sport gepresenteerd als de nieuwe algemeen directeur van de club. Hij sprak over het technisch beleid, de financiële toekomst en veranderingen in de organisatie.

"Wij willen stappen maken, met deze club", sprak Captein vastberaden tijdens zijn aanstelling. De nieuwe algemeen directeur van Helmond Sport gaf aan 'volmondig ja' te hebben gezegd tegen het nieuwe bestuur en de begroting die hem werd voorgelegd.

Captein stelde dat Helmond Sport altijd voor de play-offs moet gaan. "En het kan zijn dat we gaandeweg in het seizoen de doelstelling uitspreken dat we voor de top-5 moeten gaan."

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. NAC-huurlingen Helmond Sport in onduidelijkheid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’
    voorbeschouwing

    NAC-huurlingen Helmond Sport in onduide­lijk­heid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’

    De situatie bij NAC, waar trainer Mitchell van der Gaag deze week vertrok, heeft ook zijn weerslag op de vijf NAC-huurlingen van Helmond Sport. NAC zit al sinds oktober zonder technisch manager en zoekt een nieuwe algemeen directeur. ,,Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid bij NAC, ook over hun toekomst. Daar zitten die jongens wel mee, ja”, zegt Helmond Sport-coach Robby Alflen.