Volledig scherm
Dean Koolhof is de nieuwste aanwinst van Helmond Sport. © Paul Roling

Dean Koolhof tekent voor twee seizoenen bij Helmond Sport

De transfer van Dean Koolhof (23) van MVV naar Helmond Sport is vrijdag afgerond. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler tekent voor twee seizoenen op De Braak, met een optie op nog een extra seizoen. 

Koolhof had nog een contract tot de zomer van 2019 bij MVV, maar komt transfervrij over. Donderdag werd al duidelijk dat hij de nieuwste aanwinst van Helmond Sport zou worden. MVV-trainer Ron Elsen bevestigde het nieuws al.  Met de komst van Koolhof en is de selectie van Helmond Sport in principe compleet. 

Debuut in Helmond 

Koolhof maakte zijn debuut in het betaalde voetbal ooit op De Braak als speler van De Graafschap. ,,Het is vijf jaar later een mooi moment om hier een contract te tekenen. Daarnaast heb ik een goed gesprek gehad met trainer Robby Alflen en ben ik erg enthousiast over zijn plannen met mij en zijn manier van voetballen." 

  1. NAC-huurlingen Helmond Sport in onduidelijkheid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’
    voorbeschouwing

    NAC-huurlingen Helmond Sport in onduide­lijk­heid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’

    De situatie bij NAC, waar trainer Mitchell van der Gaag deze week vertrok, heeft ook zijn weerslag op de vijf NAC-huurlingen van Helmond Sport. NAC zit al sinds oktober zonder technisch manager en zoekt een nieuwe algemeen directeur. ,,Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid bij NAC, ook over hun toekomst. Daar zitten die jongens wel mee, ja”, zegt Helmond Sport-coach Robby Alflen.