Volledig scherm
Gévero Markiet © Remko Kool

Gevero Markiet naar IJsselmeervogels

Gévero Markiet speelt vanaf komend seizoen voor IJsselmeervogels. De verdediger, die tot vorige week nog op amateurbasis uitkwam voor Helmond Sport, tekent een contract tot de zomer van 2019 bij IJsselmeervogels.

Wegens privéomstandigheden leverde de 26-jarige Markiet recent zijn spullen in bij Helmond Sport. Om fit aan het volgende seizoen te kunnen beginnen, zal hij dit seizoen al gaan meetrainen bij IJsselmeervogels. Voor dit seizoen zal bij de KNVB een verzoek voor tussentijdse overschrijving worden ingediend.

De centrumverdediger komt bij IJsselmeervogels zijn oude ploeggenoot Gillian Justiana tegen, die in de zomer van 2017 al de overstap maakte van Helmond Sport naar IJsselmeervogels.

  1. NAC-huurlingen Helmond Sport in onduidelijkheid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’
    voorbeschouwing

    NAC-huurlingen Helmond Sport in onduide­lijk­heid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’

    De situatie bij NAC, waar trainer Mitchell van der Gaag deze week vertrok, heeft ook zijn weerslag op de vijf NAC-huurlingen van Helmond Sport. NAC zit al sinds oktober zonder technisch manager en zoekt een nieuwe algemeen directeur. ,,Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid bij NAC, ook over hun toekomst. Daar zitten die jongens wel mee, ja”, zegt Helmond Sport-coach Robby Alflen.