Helmond Sport-supporters tonen hun waardering aan het personeel van Elkerliek.
Volledig scherm
Helmond Sport-supporters tonen hun waardering aan het personeel van Elkerliek. © Facebook We Are Helmond

Helmond Sport-supporters scharen zich achter zorgpersoneel: ‘Als één kliek achter ons Elkerliek’

In navolging van andere supportersgroepen hebben ook de fanatieke fans van Helmond Sport hun waardering geuit aan het zorgpersoneel. De Helmondse voetbalfans scharen zich achter de gehele zorg, maar geven het personeel van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond extra aandacht. ‘Als één kliek achter ons Elkerliek’, is de slagzin op een van de spandoeken. 

Diverse supportersgroeperingen hebben de handen uit de mouwen gestoken en een spandoek opgehangen. Van North Side Vak O, de Helmond Youth Casuals, de AA-Side, We Are Helmond en Supportersvereniging Helmond Sport: ze vragen met spandoeken aandacht voor het werk van het personeel dat tijdens de coronacrisis in het ziekenhuis wordt verricht. Verder is er ook een spandoek met de duidelijke boodschap: ‘Stay strong Helmond’. 

In Helmond zijn er ook meerdere mensen besmet geraakt met het coronavirus, ook twee verpleegkundigen van het Elkerliek Ziekenhuis kregen te maken met de ziekte. De supporters willen ook hen een hart onder de riem steken. Het betaald voetbal ligt momenteel ook stil door de maatregelen rondom het virus en het is nog onduidelijk wanneer de competitie wordt hervat. Dat is op zijn vroegst op 13 april, maar dat is nog erg onzeker. 

De supporters van Helmond Sport tonen waardering voor het werk van de zorg.
Volledig scherm
De supporters van Helmond Sport tonen waardering voor het werk van de zorg. © North Side Vak O