Volledig scherm
© Wim van den Broek

Helmond Sport - Team Wooter Academy 1-0

HELMOND - Helmond Sport heeft met 1-0 gewonnen in het oefenduel met Team Wooter Academy, dat op de spelerslijst onder meer namen als Evander Sno, Lorenzo David en Milano Koenders heeft staan.

De bezoekers lieten vanaf het eerste fluitsignaal zien geen kannonenvoer te zijn. Het was Carlos Groen die bijna een voorzet van Sno binnengleed. Binnen het kwartier was het echter de thuisploeg die de voorsprong pakte. Na een goede combinatie tussen Marc Höcher en Robert Braber kwam de bal bij Jordy Thomassen die in de korte hoek binnenschoot, 1-0.

Na de goal zette Team Wooter even aan, maar lang duurde dat offensief niet. De bewegelijke spelers van de bezoekers oogden af en toe gevaarlijk, maar echt getest werd doelman Ferhat Kaya van Helmond Sport niet.

Een tegenvaller voor Helmond Sport was het uitvallen van Steven Edwards, die na ruim een halfuur spelen noodgedwongen naar de kant ging met wat leek op een enkelblessure.

Na rust begon het grote wisselen en bleven grote mogelijkheden lang uit. Tien minuten voor tijd verzuimde Thomassen zijn tweede van de middag te maken. De spits schoot de bal recht op sluitpost Mahdi Khalid van Team Wooter af. Diego Groen kwam vlak voor tijd met de mooiste poging van de wedstrijd. Zijn afstandsschot viel over de lat op het dak van het doel.

Volledig scherm
Team Wooter Academy. © Wim van den Broek
Volledig scherm
© Wim van den Broek