Volledig scherm
Robert Mutzers bij FC Dordrecht. © Erwin Spek

Helmond Sport versterkt zich met aanvaller Robert Mutzers

Robert Mutzers maakt de overstap naar Helmond Sport. De 26-jarige aanvaller komt over van Kozakken Boys. Mutzers tekent voor twee seizoenen in Helmond, met een optie voor nog één jaar.

De afgeronde overgang betekent voor Mutzers een terugkeer in het betaalde voetbal. Eerder kwam de multifunctionele aanvaller, na een succesvolle periode bij topamateurclub De Treffers, al uit voor FC Dordrecht. Daar moest de Dongenaar echter weg na een akkefietje met toenmalig trainer Gérard de Nooijer.

Mutzers laat via het persbericht van Helmond Sport weten bij te zijn met de transfer. Daarnaast bedankt hij de club voor het vertrouwen. Algemeen directeur Leon Vlemmings laat weten dat de eerstedivisionist Mutzers in de winterstop al wilde halen. Hij is vanzelfsprekend ook blij met de deal.

  1. Sander Vereijken zit in de zesde versnelling: van derde klasse naar betaald voetbal in 365 dagen
    PREMIUM
    Het seizoen van

    Sander Vereijken zit in de zesde versnel­ling: van derde klasse naar betaald voetbal in 365 dagen

    Als er iemand is op wiens loopbaan het begrip stroomversnelling van toepassing is, dan is het op die van Sander Vereijken (22). Ruim een jaar geleden werd hij kampioen met Mierlo-Hout in de derde klasse, onder meer door een hattrick in de kampioenswedstrijd. Een transfer naar zondaghoofdklasser Gemert volgde. Met die ploeg promoveerde de linksbuiten naar de derde divisie. En nu? Nu is het tijd voor het hoofdstuk Helmond Sport.