Volledig scherm
PREMIUM
Mario Verlijsdonk was vorig seizoen nog assistent-trainer van Roy Hendriksen bij Helmond Sport. © Toin Damen/Pro Shots

Helmond Sport wil na 21 jaar van assistent-trainer Verlijsdonk af: 'Het heeft me zeer gekrenkt'

Helmond Sport stuurt na 21 jaar aan op een vertrek van assistent-trainer Mario Verlijsdonk. De Zeilberger legt zich daar niet zonder slag of stoot bij neer. Advocaten buigen zich nu over de kwestie. ,,Ik verdien het om op het veld te staan.”

Nee, Mario Verlijsdonk (60) is het op zijn zachtst gezegd niet eens met het voornemen van Helmond Sport om zijn dienstverband voortijdig te beëindigen. De assistent-trainer wil liever vandaag dan morgen weer op het veld staan. ,,De club heeft een besluit genomen, dat nergens op is gebaseerd”, zegt Verlijsdonk stellig. ,,Ik heb me altijd voor honderd procent ingezet. In 21 jaar is Helmond Sport mijn club geworden, ik ben er ook trots op om onderdeel van de Helmond Sport-familie te zijn.”

  1. NAC-huurlingen Helmond Sport in onduidelijkheid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’
    voorbeschouwing

    NAC-huurlingen Helmond Sport in onduide­lijk­heid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’

    De situatie bij NAC, waar trainer Mitchell van der Gaag deze week vertrok, heeft ook zijn weerslag op de vijf NAC-huurlingen van Helmond Sport. NAC zit al sinds oktober zonder technisch manager en zoekt een nieuwe algemeen directeur. ,,Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid bij NAC, ook over hun toekomst. Daar zitten die jongens wel mee, ja”, zegt Helmond Sport-coach Robby Alflen.