Volledig scherm
Philippe Rommens (rechts) staat in de belangstelling van Helmond Sport. © Thomas Bakker

Helmond Sport wil Philippe Rommens van Jong PSV

Helmond Sport heeft zijn oog laten vallen op Jong PSV-middenvelder Philippe Rommens. PSV liet eerder weten het aflopende contract van de Belg niet te verlengen. Hij heeft inmiddels een aanbieding vanuit Helmond op zak. 

Rommens maakte in 2006 samen met oudere broer Olivier (inmiddels actief bij NAC) de overstap naar de opleiding van PSV. De jongste van de twee broers maakte in 2014 op 17-jarige leeftijd zijn debuut voor Jong PSV, waar hij in totaal meer dan vijftig competitiewedstrijden speelde. Afgelopen seizoen speelde Rommens nog 21 duels voor Jong PSV in de Jupiler League. 

Helmond Sport is de laatste dagen sowieso druk bezig op de transfermarkt. Eerder al werden er met Diego Snepvangers, Bodi Brusselers en Richelor Sprangers al drie huurlingen van NAC gepresenteerd voor het nieuwe seizoen. Verder tekent er later vandaag nog een andere speler een contract in Helmond. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. NAC-huurlingen Helmond Sport in onduidelijkheid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’
    voorbeschouwing

    NAC-huurlingen Helmond Sport in onduide­lijk­heid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’

    De situatie bij NAC, waar trainer Mitchell van der Gaag deze week vertrok, heeft ook zijn weerslag op de vijf NAC-huurlingen van Helmond Sport. NAC zit al sinds oktober zonder technisch manager en zoekt een nieuwe algemeen directeur. ,,Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid bij NAC, ook over hun toekomst. Daar zitten die jongens wel mee, ja”, zegt Helmond Sport-coach Robby Alflen.