Volledig scherm
Jeroen Verkennis tekent zijn contract onder toeziend oog van algemeen directeur Theo Glaudemans en voorzitter Philippe van Esch. © Helmond Sport

Jeroen Verkennis zet krabbel onder meerjarig contract bij Helmond Sport

HELMOND - Jeroen Verkennis (18) heeft woensdagmiddag officieel een contract voor 3,5 seizoen getekend bij Helmond Sport. Beide partijen waren er al een tijdje uit maar moesten wachten tot de verdediger dinsdag 18 jaar werd. De verdediger uit Heibloem tekent zijn 1e profcontract bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep.

Verkennis debuteerde aan het einde van vorig seizoen bij Helmond Sport en begon dit seizoen als basisspeler. Hij speelde in totaal 19 competitieduels voor Helmond Sport en kan rekenen op het vertrouwen van trainer Roy Hendriksen. "We hebben gekozen voor een contract van 3,5 jaar om Jeroen de tijd te geven zich te ontwikkelen. Samen met hem hebben we de perfecte route gevonden waarin hij naast het voetbal ook zijn studie af kan ronden."

Ook Verkennis is verheugd met zijn contract. "Vanaf de E-jeugd speel ik al bij Helmond Sport. Dan kijk je enorm op naar die jongens in het eerste elftal en nu ben ik daar zelf onderdeel van. Dat is natuurlijk iets om trots op te zijn. Daarnaast wil ik mezelf vooral ontwikkelen en zoveel mogelijk duels voor Helmond Sport spelen.”