Volledig scherm
Handel - Helmondia © FotoMeulenhof

Koploper RKPVV wint op de valreep; Handel-doelman moet zes keer vissen

DERDE KLASSE D ZUID IIIn de laatste minuut voorkwam RKPVV puntverlies op eigen veld tegen Margriet. Helmondia was op dreef en liet de doelman van Handel zes keer de bal uit het net hengelen. 

Handel - Helmondia 1-6.
Na een gelijke eerste helft bleek Helmondia toch een maatje te groot voor de thuisploeg. Helmondia kwam door doelpunten van Amos Letwory en Merlin Masikini op voorsprong. Bos vond aansluiting voor de thuisploeg: 1-2. Na rust voerde Helmondia het tempo op. Dat kon Handel niet de hele tweede helft volhouden. Na rust scoorde Stephan van de Water direct, en niet veel later kreeg Helmondia een penalty die Masikini benutte. Daarna wisten Revelino Kawarmala en nogmaals Van de Water te scoren. Eindstand 1-6.

Nijnsel - Excellent 0-2.
Een zuur verlies voor Nijnsel. Na een slordig eerste kwartier en één doelpunt tegen kwam de thuisploeg wat meer in de wedstrijd. Er ontstonden wat kansen maar er werd niet gescoord. Ook na rust bleven de doelpunten uit voor Nijnsel.  In de slotfase wilde het niet lukken en scoorde Excellent de tweede van de middag. Eindstand 0-2.

RKPVV - Margriet 4-3.
RKPVV begon de wedstrijd sterk en kwamen al vroeg op voorsprong na een individuele actie van Tony van der Wijst: 1-0. Margriet maakte rond het halfuur gelijk, maar kort daarna zette Johan van Lierop zijn ploeg weer op voorsprong: 2-1. Na rust scoorde Wim Gerrits en keek de thuisploeg tegen een ruime voorsprong aan. Margriet vond snel daarna weer aansluiting en niet veel later kwamen ze zelfs op gelijke hoogte. In de laatste seconden won RKPVV alsnog: Johan van Lierop ontving een penalty en benutte deze zelf. Eindstand 4-3.