Volledig scherm
Bart Meijers tijdens Helmond Sport - Almere City. © Soccrates/BSR Agency

NAC zegt contracten Helmond Sport-huurlingen Meijers en Sprangers op

NAC heeft de aflopende contracten van acht spelers formeel opgezegd, waaronder die van de aan Helmond Sport verhuurde Bart Meijers en Richelor Sprangers.

Omdat de nieuwe technisch manager (Tom van den Abbeele, red.) nog niet officieel is aangesteld, deze week wordt hij evenals de algemeen directeur naar verluidt gepresenteerd, heeft de clubleiding besloten alle aflopende verbintenissen op te zeggen en voorlopig niet te verlengen. Conform de richtlijnen van de CAO voor contractspelers Betaald Voetbal Nederland moet een club dat uiterlijk voor 1 april doen.

Mitchell te Vrede, Theo Zwarthoed, Fabian Sporkslede, Grad Damen, Gianluca Nijholt, Giovanni Korte, Te Vrede hebben naast Meijers en Sprangers de boodschap ontvangen dat hun overeenkomst op dit moment niet verlengd wordt. Dat betekent niet dat hun periode bij NAC definitief ten einde is. Met de komst van een nieuwe directie kunnen zij in een later stadium alsnog een aanbieding krijgen.

  1. Helmond Sport-doelman Stijn van Gassel pijnigt FC Eindhoven opnieuw: ‘Vooral mooi voor de supporters’
    video

    Helmond Sport-doel­man Stijn van Gassel pijnigt FC Eindhoven opnieuw: ‘Vooral mooi voor de supporters’

    Het seizoen van Helmond Sport is er niet mee gered, maar de overwinning in de derby op FC Eindhoven geeft het wel enige glans. En dan vooral voor de supporters, wilde doelman Stijn van Gassel na afloop benadrukken. ,,Het is een kloteseizoen, ook voor onze supporters. En je weet dat de derby hier leeft. Dan is het mooi dat je met zo'n mooi weertje de punten over de streep trekt.”