Volledig scherm
Richelor Sprangers heeft last van zijn knie. © Thomas Bakker/Pro Shots

Nieuwe tegenvaller voor Helmond Sport: ook NAC-huurling Sprangers geblesseerd

Helmond Sport kreeg op het trainingskamp in Someren-Eind een nieuwe tegenvaller te verwerken. NAC-huurling Richelor Sprangers heeft knieproblemen en miste zodoende het oefenduel met Al-Ettifaq. 

Sprangers zat tijdens de grimmige oefenwedstrijd samen met Diego Snepvangers langs het veld. Snepvangers, die ook wordt gehuurd van NAC, raakte in de oefenwedstrijd tegen Gemert geblesseerd aan zijn enkel. Hij verwachtte zelf niet dat hij de eerste competitiewedstrijd, op 17 augustus tegen FC Dordrecht, haalt. 

Onduidelijk

De precieze ernst van de blessure van Sprangers is niet duidelijk. Volgens trainer Robby Alflen was hij in ieder geval té geblesseerd om mee te doen tegen Al-Ettifaq. ,,Dat is wel een tegenvaller, ja", zei Alflen, na de oefenwedstrijd. 

  1. Helmond Sport-aanvaller George kan ‘zijn’ FC Twente aan titel helpen: ‘Mooi als we Sparta uitschakelen’

    Helmond Sport-aanvaller George kan ‘zijn’ FC Twente aan titel helpen: ‘Mooi als we Sparta uitschake­len’

    De een zegt dat hij het rustig aan moet doen, de ander stelt juist dat hij Sparta moet pijnigen. Het is duidelijk dat Dylan George (20), gehuurd van FC Twente, vrijdagavond voor een pikant potje staat. Als hij met Helmond Sport van Sparta wint, zijn de Tukkers vrijdag al kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. ,,Het zou mooi zijn als we Sparta uit kunnen schakelen”, zegt George.