Oud-speler Roland van de Kerkhof (l) lanceert samen met zijn vrouw Simone en zoon Sjors de Helmond Sport-hypotheek: voor elke transactie gaat er 500 euro naar de club.
Volledig scherm
Oud-speler Roland van de Kerkhof (l) lanceert samen met zijn vrouw Simone en zoon Sjors de Helmond Sport-hypotheek: voor elke transactie gaat er 500 euro naar de club. © Helmond Sport

Oud-speler verwacht met speciale Helmond Sport-hypotheek tienduizenden euro's op te halen

Een hypotheek die net ‘zo scherp is als Jerry Taihuttu in zijn beste jaren’ en waar Helmond Sport nog beter van wordt ook. Oud-speler Roland van de Kerkhof denkt met zijn heuse Helmond Sport-hypotheek op den duur 50.000 euro per jaar voor de club op te halen. Hoe? ,,Door mee te denken.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”