‘Profeet’ Hansson voorspelt simpele zege voor PSV op ADO Den Haag

PROFEET VAN DE WEEKElke week voorspelt een andere (oud-)speler of (oud-)clubman in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend als Profeet van de Week. Deze week is het de beurt aan Emil Hansson, middenvelder van RKC Waalwijk.

,,PSV wint gemakkelijk van ADO Den Haag”, is de aanvallende middenvelder duidelijk. Het beloftenelftal van de Eindhovenaren heeft het vrijdag lastiger denkt hij. ,,Go Ahead Eagles is sterk thuis, dus daar ga ik voor.”

Helmond Sport, dat in de hele competitie pas drie keer won, gaat ook uit bij Sparta geen punten pakken, gelooft Hansson. ,,Sparta heeft de laatste competitiewedstrijd wel verloren, maar ik denk dat ze deze winnen.”

Voorspellingen van Emil Hansson:

RKC Waalwijk - FC Dordrecht: 1
Go Ahead Eagles - Jong PSV: 1
Roda JC - TOP Oss: 2
FC Den Bosch - Jong FC Utrecht: 1
Sparta - Helmond Sport: 1
Fortuna Sittard - NAC: 3
PSV - ADO Den Haag: 1
Excelsior - Willem II: 2
Feyenoord - AZ: 1

Volledig scherm
Hansson als Profeet van de Week. © BD
  1. Dzepar kreeg memorabele uitzege Helmond Sport aanvankelijk niet mee: ‘Ik wist niet wat er gebeurde’

    Dzepar kreeg memorabele uitzege Helmond Sport aanvanke­lijk niet mee: ‘Ik wist niet wat er gebeurde’

    Orhan Dzepar begreep er even niets meer van. Vlak voor de 0-2 kreeg de speler van Helmond Sport de vuisten van FC Dordrecht-doelman Petar Stoskovic vol in zijn gezicht en lag hij groggy op de grond. Of de bal echt in het doel was beland? En/of Helmond Sport bij Dordrecht (1-2) écht voor het eerst sinds 9 maart 2018 weer een uitduel won? ,,Ik wist even echt niet meer wat er gebeurd was.”