Volledig scherm
PREMIUM
Over de rode kaart van Ron Janzen werd nog lang nagepraat. NEC'er Anass Achahbar ging ook wel erg gewillig naar de grond, tot onbegrip van alles en iedereen in Helmond. © ©Toin Damen

Reclame blijft uit, dramatische start wordt Helmond Sport fataal

Voor de spelers van Helmond Sport is er nog genoeg om voor te voetballen, ook al valt er niks meer te halen. Van liefst tien spelers loopt het contract af, tegen NEC werd er vooral in het begin geen reclame gemaakt. ,,Het was werkelijk schandalig."

'Speel jezelf in de kijker', is de boodschap van Helmond Sport-trainer Roy Hendriksen aan zijn spelers deze weken. Hij wil maar zeggen: ook al staat er niks meer op het spel, probeer in ieder geval nog voor jezelf reclame te maken. En dat is nodig ook, liefst tien spelers hebben een aflopend contract. Van dat tiental speelden Robert van Koesveld (contract bij sc Heerenveen wordt niet verlengd), Stephen Warmolts, Dylan de Braal, Jason Bourdouxhe, Jordy Thomassen en Robert Braber (stopt) tegen NEC in de basis en vielen Maikel Verkoelen en Giovanni Hiwat in. Tel daarbij op dat basisspeler Bram Zwanen op amateurbasis speelt, en het moge duidelijk zijn dat er nog zeker wel iets op het spel staat.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. NAC-huurlingen Helmond Sport in onduidelijkheid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’
    voorbeschouwing

    NAC-huurlingen Helmond Sport in onduide­lijk­heid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’

    De situatie bij NAC, waar trainer Mitchell van der Gaag deze week vertrok, heeft ook zijn weerslag op de vijf NAC-huurlingen van Helmond Sport. NAC zit al sinds oktober zonder technisch manager en zoekt een nieuwe algemeen directeur. ,,Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid bij NAC, ook over hun toekomst. Daar zitten die jongens wel mee, ja”, zegt Helmond Sport-coach Robby Alflen.