Jordy Thomassen zat diep nadat hij in oktober zijn basisplaats verloor, maar toonde zich tegen FC Dordrecht gretig met een doelpunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordy Thomassen zat diep nadat hij in oktober zijn basisplaats verloor, maar toonde zich tegen FC Dordrecht gretig met een doelpunt. © BSR/Orange Pictures

Teleurstelling verschijnt aan de oppervlakte na dramaweek voor Helmond Sport: ‘Ik verdien meer’

In het grotere geheel overheerst nog altijd de vreugde van de wederopstanding van Helmond Sport. Maar een slechte week, met een gelijkspel tegen Jong PSV en een terechte nederlaag tegen nummer laatst FC Dordrecht, maakt ook duidelijk dat er sprake is van teleurstelling in de selectie.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.