Volledig scherm
PREMIUM
Jordy Thomassen tijdens het vriendschappelijke duel met DZC'68 © Remko Kool

Thomassen jaagt dromen na: 'Ze hebben me niet voor niks gehaald'

Jordy ThomassenZelfs op Bali trainde Bosschenaar Jordy Thomassen nog door om topfit bij De Graafschap te kunnen beginnen. Hoe de ex-speler van Helmond Sport via een omweg de eredivisie in het vizier heeft gekregen. ,,Ze halen me niet voor niks."

Als jong ventje had Jordy Thomassen (25) maar één droom: voetballen in De Vliert. Dat lag ergens ook wel voor de hand. Hij groeide op onder de rook van het Bossche stadion, stond er als fanatieke supporter op de M-side en woonde ook nog eens tegenover een van zijn voorbeelden: Anthony Lurling. De droom van Thomassen kwam – nadat hij als C-junior nog weg was gestuurd wegens een groeispurt – in 2013 uit met een invalbeurt tegen FC Volendam. 

  1. ‘Uitgemaakt voor Zwarte Piet’: Jong PSV’er Sidibe blij na goals en boos om racisme

    ‘Uitgemaakt voor Zwarte Piet’: Jong PSV’er Sidibe blij na goals en boos om racisme

    Jong PSV-belofte Sekou Sidibe beleefde gisteren met Jong PSV sportief een mooie avond bij Helmond Sport, waar het beloftenteam de eerste uitzege van het seizoen pakte. De 18-jarige aanvaller scoorde twee keer en was daarmee belangrijk voor zijn ploeg. Na afloop was hij blij, maar kort daarvoor ook teleurgesteld en boos omdat hij naar eigen zeggen een racistische opmerking naar zijn hoofd had gekregen.