Volledig scherm
Juul Respen © Pro Shots

VVV-aanvaller Juul Respen verkast naar Helmond Sport

Helmond Sport heeft voor het eerst zaken gedaan in de winterse transferperiode. Juul Respen, een 19-jarige aanvaller die overkomt van VVV Venlo, sluit op amateurbasis aan bij Jong Helmond Sport. 

De in het Limburgse Meijel woonachtige doorliep nagenoeg de gehele opleiding van VVV, maar brak niet door in het eerste elftal. Hij debuteerde in november 2016 met een invalbeurt van één minuut tegen FC Dordrecht, sindsdien kwam hij niet meer in actie voor de ploeg van Maurice Steijn. 

Beloftenteam

Respen sluit in eerste instantie op amateurbasis aan bij het beloftenteam van Helmond Sport, van waaruit hij zich op hoopt te werken richting het eerste elftal. De oudere broer van de Meijelnaar, Stan, speelt al enkele seizoenen bij Deurne. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. NAC-huurlingen Helmond Sport in onduidelijkheid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’
    voorbeschouwing

    NAC-huurlingen Helmond Sport in onduide­lijk­heid over toekomst: ‘Daar zitten ze wel mee’

    De situatie bij NAC, waar trainer Mitchell van der Gaag deze week vertrok, heeft ook zijn weerslag op de vijf NAC-huurlingen van Helmond Sport. NAC zit al sinds oktober zonder technisch manager en zoekt een nieuwe algemeen directeur. ,,Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid bij NAC, ook over hun toekomst. Daar zitten die jongens wel mee, ja”, zegt Helmond Sport-coach Robby Alflen.