Met v.l.n.r. Jelle Goselink, Lance Duijvestijn, Arno Van Keilegom en Karim Loukili heeft Helmond Sport vier spelers die bij tien doelpunten of meer zijn betrokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Met v.l.n.r. Jelle Goselink, Lance Duijvestijn, Arno Van Keilegom en Karim Loukili heeft Helmond Sport vier spelers die bij tien doelpunten of meer zijn betrokken. © Pro Shots / Thomas Bakker

Waarom Helmond Sport wel (of niet) de vierde periodetitel gaat winnen

De weg naar de play-offs is nog ellenlang, maar toch: Helmond Sport ligt nu wél op pole-position voor de vierde periodetitel. Hoe realistisch is de nacompetitiedroom van de Helmonders, die toch al boven verwachting presteren? Een staaltje wishful thinking, met plussen en minnen op een rij. 

  1. Helmond Sport wil periodedroom levend houden in Volendam: ‘We gaan er vol voor, maar niet van uit’

    Helmond Sport wil periode­droom levend houden in Volendam: ‘We gaan er vol voor, maar niet van uit’

    Helmond Sport vervolgt de race om de vierde periodetitel vrijdagavond met een uitwedstrijd tegen FC Volendam. De Helmonders staan op een gedeelde eerste plek met Jong PSV, maar Jong-teams kunnen niet promoveren. Trainer Wil Boessen tempert de verwachtingen. ,,Het begint wel te leven, maar de play-offs zijn nooit een doelstelling geweest. We bekijken het nu wedstrijd voor wedstrijd.”