Het nieuwe bestuur met op de voorgrond v.l.n.r. Frans Stienen, Eric van den Dungen, Renée Hoekman en Willem van Zantvoort. Op de achtergrond de aftredende bestuursleden Ari de Kimpe, Philippe van Esch en Hans van der Maat.
Volledig scherm
Het nieuwe bestuur met op de voorgrond v.l.n.r. Frans Stienen, Eric van den Dungen, Renée Hoekman en Willem van Zantvoort. Op de achtergrond de aftredende bestuursleden Ari de Kimpe, Philippe van Esch en Hans van der Maat. © FotoMeulenhof

Wisseling van de wacht in Helmond Sport-bestuur; Frans Stienen volgt Philippe van Esch op als voorzitter

Het bestuur van Helmond Sport ondergaat een metamorfose: voormalig wethouder Frans Stienen neemt de voorzittershamer over van Philippe van Esch. Die laatste blijft wél tot medio 2023 als hoofdsponsor en adviseur aan de club verbonden. Verder treden Ari de Kimpe en Hans van der Maat ook af als bestuurslid en treden Renée Hoekman en Eric van den Dungen toe tot het bestuur. 

 1. Helmond Sport en fans balen van forse vuurwerkboete: ‘Jammer dat zo'n mooie avond zo'n staartje krijgt’

  Helmond Sport en fans balen van forse vuurwerk­boe­te: ‘Jammer dat zo'n mooie avond zo'n staartje krijgt’

  Helmond Sport gaat schoorvoetend akkoord met de boete van 3.750 euro die het van de KNVB kreeg opgelegd. Daarmee komt de sfeeractie van de fans om de bevrijders van de stad te eren de club ongewild duur te staan. ,,Formeel zitten wij inderdaad fout, maar we zijn wel teleurgesteld dat zo'n mooie en goedgeorganiseerde avond zo'n staartje krijgt”, stelt directeur Leon Vlemmings.
 1. Aad de Mos over Schmidt VS Nijhuis: 'Trainer moet zich focussen op het spel van PSV'
  Play

  Aad de Mos over Schmidt VS Nijhuis: 'Trainer moet zich focussen op het spel van PSV'

 2. PSV-trainer Schmidt is klaar met scheidsrechter Nijuis: 'Hij denkt iets speciaals te moeten doen'
  Play

  PS­V-trai­ner Schmidt is klaar met scheids­rech­ter Nijuis: 'Hij denkt iets speciaals te moeten doen'