Sportschool Eddie van de Pol bestaat vijftig jaar. Van de Pol werd (in het zwart) werd verrast door vrienden en puillen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sportschool Eddie van de Pol bestaat vijftig jaar. Van de Pol werd (in het zwart) werd verrast door vrienden en puillen. © Sem Wijnhoven/DCI Media

50-jaar Sportschool Eddie van de Pol in Helmond; mijlpaal die hij zelf niet gevierd zou hebben

HELMOND - Bij het in ontvangst nemen van de karikatuur ter ere van het vijftigjarig jubileum van zijn sportschool komt de humor in Eddie van de Pol naar boven. ,,Mooi, maar waarom nu die kromme benen?’’ Schatergelach buldert vervolgens door de kantine.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Helmond