Architect Rob Krier (vooraan links) en de Helmondse oud-wethouder Sjef Jonkers en zijn vrouw (midden voor) wandelen met een gezelschap dat aan de wieg stond van Brandevoort door de wijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Architect Rob Krier (vooraan links) en de Helmondse oud-wethouder Sjef Jonkers en zijn vrouw (midden voor) wandelen met een gezelschap dat aan de wieg stond van Brandevoort door de wijk. © René Manders/DCI Media

Als een vader die na 13 jaar zijn kind weer ziet, zo blij loopt architect Rob Krier door Brandevoort

HELMOND - 25 jaar geleden begonnen ze in Helmond te tekenen aan Brandevoort. Een clubje dat aan de wieg stond van de succeswijk kwam vrijdag weer eens bij elkaar. Uiteraard waren de geestelijk vaders oud-wethouder Sjef Jonkers en architect Rob Krier erbij.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Helmond