Volledig scherm
Arie Molendijk (l)

Arie Molendijk taxeert in hotel in Helmond

HELMOND - Arie Molendijk taxeert donderdag 24 november oude boeken, documenten, foto's, brieven, bijbels, atlassen, prenten en kinderboeken voor een waardebepaling. De Rotterdammer is van 13.00 tot 16.00 uur te vinden bij Hampshire Hotel Fitland, aan de Scheepsboulevard 2 in Helmond.

Eenieder betaalt 5 euro voor een taxatie, ongeacht het aantal te beoordelen spullen. Molendijk is geen onbekende in het vak; hij heeft ruim 1600 taxatiedagen op zijn naam staan. Meer informatie over de taxatiedag is te verkrijgen per mail.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.