Volledig scherm
PREMIUM
Maria van de Water runt artiestenbureau Hollandia Media Groep in Helmond. © FotoMeulenhof

Artiestenbureau uit Helmond: 'De enige die bij ons eigenlijk niet kan zingen, is Johan Vlemmix'

HELMOND - In het kantoor van Hollandia Media Groep, op een industrieterrein in Helmond, hangt de complete artiestenstal aan de muur. Ze zingen in het Nederlands en hebben allemaal een single of album uitgebracht. Het gaat van Julian Stuiver tot Lina Steevens en van Ivo Franklin tot Rudy Wagner. ,,Maar een goede zanger is nog geen goede artiest", wil eigenaresse Maria van de Water meteen maar even verduidelijkt hebben.

Ook aan de wand: een ingelijst artikel van roddelblad Party. Daarin wordt gerept over een 'geheime date' tussen Stanley Hazes en de 'veel jongere' Lina Steevens. De primeur is begeleid met de nodige uitroeptekens. ,,In werkelijkheid namen ze samen een clip op. Maar we hebben het verhaal wat aangedikt en naar de redactie gestuurd", zegt Van de Water. ,,Je moet soms ook slim zijn om de aandacht naar je toe te trekken."

  1. Vrouwen uit Helmond, Riethoven en tientallen anderen gechanteerd door Tinderafperser
    video

    Vrouwen uit Helmond, Riethoven en tientallen anderen gechan­teerd door Tinderaf­per­ser

    WOU - Tientallen jonge vrouwen die op datingsites Tinder en Badoo zochten naar een vriendje werden vermoedelijk slachtoffer van een keiharde afperser en zijn vrouwelijke handlangers. Met naaktfoto’s werden ze gedwongen tot seks en het afstaan van geld. Het verspreiden van vele blootbeelden gaf de hoofdverdachte daarnaast aanzien in de lugubere wereld van het ‘exposen’. Een van de vrouwen is volgens de politie afkomstig uit Helmond.

In samenwerking met indebuurt Helmond