Net tijdens een van de vele controle op de Woenselse Markt in Eindhoven zag de politie bij toeval een Helmonder bij een pinautomaat. Later bleek volgens het OM dat hij toen probeerde gestolen geld op te nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Net tijdens een van de vele controle op de Woenselse Markt in Eindhoven zag de politie bij toeval een Helmonder bij een pinautomaat. Later bleek volgens het OM dat hij toen probeerde gestolen geld op te nemen. © Bert Jansen

Bende van internetfraudeurs ontspringt de dans, op twee Helmonders na

DEN BOSCH – Een Helmonder moest vijf jaar wachten voordat hij voor de rechter kwam, maar zat in die tussentijd niet stil. Hoewel hij (26) destijds meedeed aan internetfraude en toen ‘de wind van voren’ zou hebben gekregen van het Openbaar Ministerie, heeft hij zijn leven flink gebeterd en mag daarom wegkomen met een werkstraf.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Helmond