Steekpartij in Helmond.
Volledig scherm
Steekpartij in Helmond. © Fotopersburo Bert Jansen/Walter van Bussel

Bewoner (50) aangehouden na steekpartij in huis in Helmond, politie heeft contact met slachtoffer

HELMOND - Op de Nieuwstraat in Helmond is donderdagochtend vermoedelijk iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Dat meldt de politie. Die doet onderzoek. Een 50-jarige man is aangehouden. Het slachtoffer is nog steeds spoorloos. 

 1. Leerlingen Silvester-Bernadette even commando's
  Kort nieuws

  Leerlingen Silvester-Bernadette even commando's

  Helmond - Veel is door corona afgelast maar de leerlingen groep 6,7 en 8 van basisschool Silvester-Bernadette in Helmond kunnen zich verheugen op een dagje ‘commando’ zijn. Niemand minder als de drie instructeurs van het tv-programma Kamp Koningsbrugge, onder wie Helmonder Ray Klaassen, geven de kinderen in de meivakantie op een eigen locatie in Heerle een dag les over weerbaarheid, samenwerking, doorzettingsvermogen, motivatie en mindset. Normaal richt het bedrijf Triangular Group Academy, waar Klaassen mede-eigenaar van is, zich niet op kinderen maar er loopt momenteel wel een onderzoek naar het starten van een opleiding waar Life-Skills zoals veerkracht, samenwerking en mindset centraal staan. De lessen die je niet leert op school. Zo willen ze meer gaan betekenen voor de jeugd en daar is deze dag een mooi begin van.
 2. Tussen snijboontjes en munt straks ook Helmondse bananen?: Volkstuintjes bloeien in coronatijd, blijkt in Asten en Helmond
  PREMIUM

  Tussen snijboon­tjes en munt straks ook Helmondse bananen?: Volkstuin­tjes bloeien in coronatijd, blijkt in Asten en Helmond

  HELMOND - Voor wat, hoort wat. Het is zo’n stokoud gezegde dat in een volkstuin nog altijd springlevend is. Felix Scheepers en Bert Swinkels helpen op zaterdagmiddag in De Donselaar in Helmond-Noord mede-volkstuinhouder Mehmet Bal een handje bij het plaatsen van gaas. Die moet eksters en andere vraatzuchtige vogels beletten de hele oogst buit te maken.

In samenwerking met indebuurt Helmond

 1. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?