Boy Jansen uit Budel wint in Helmond Zilveren Narrenkap: uitvaartleider wint van uitvaartleider

VIDEOHELMOND - Dat een uitvaartleider de 56ste winnaar zou worden van de Zilveren Narrenkap, stond bij voorbaat al zo goed als vast. En dat gebeurde ook, maar niet zoals verwacht. 

Het was Boy Jansen, in het dagelijks leven uitvaartondernemer in Budel, die zaterdagavond het kletstoernooi van de Helmondse carnavalsstichting De Keiebijters won met zijn creatie ‘Truus van Boven’, de stewardess die op haar vijftigste verjaardag de laatste vlucht maakt. En niet viervoudig winnaar Andy Marcelissen uit Raamsdonksveer met zijn uitvaartrede voor een onsympathieke overledene. 

  1. Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
    Video

    Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

    DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

In samenwerking met indebuurt Helmond