Volledig scherm
© Thinkstock

Burger King in Helmond: komt fastfoodrestaurant er dan alsnog?

HELMOND - De grond ligt er klaar voor en ook de vergunning is al tijden binnen. Na jaren van geruchten lijkt de Burger King in Helmond er dan toch eindelijk te komen.

De Lucht Restaurants, dat wegrestaurants heeft langs de A2 en A59, heeft plannen om de Burger King langs de Europaweg in Helmond te exploiteren. Het bedrijf is in ieder geval op zoek naar een manager voor de beoogde Helmondse locatie.

De vraag is of het fastfoodrestaurant al op korte termijn de deuren opent. Op dit moment ligt het stuk grond dat is gereserveerd voor de Burger King nog braak. De Lucht Restaurants kon vooralsnog niet reageren op het nieuws.

De eerste aankondiging van een Burger King in Helmond dateert al uit 2011, eind 2013 zou de vestiging in eerste instantie opengaan. De opening werd een aantal keren uitgesteld waarna het plan uiteindelijk in de ijskast verdween. Over de reden van die vertraging wilde de fastfoodketen destijds niks vertellen. Drie jaar later lijkt er dan alsnog licht aan het einde van de tunnel.