Het Nederlands Blazers Ensemble eert de wereldberoemde filmmaker en acteur Charlie Chaplin (1889 - 1977) met een live-optreden tijdens de bioscoopvertoning van vier van zijn oudste stomme films.
Volledig scherm
Het Nederlands Blazers Ensemble eert de wereldberoemde filmmaker en acteur Charlie Chaplin (1889 - 1977) met een live-optreden tijdens de bioscoopvertoning van vier van zijn oudste stomme films. © RV

Capriolen Charlie Chaplin feestelijk op muziek gezet

RecensieHELMOND - Als je aan de vroege slapstick denkt van Charlie Chaplin, hoor je daar als vanzelf de circusmuziek bij waarmee zijn capriolen begeleid werden. Maar, zo dacht het Nederlands Blazers Ensemble, waarom zou je voor een aantal films geen nieuwe muziek laten schrijven, en die uitvoeren tijdens een vertoning. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Helmond