Volledig scherm
Circus bij zorgcentrum Rivierenhof in Helmond © FotoMeulenhof

Circusshow in mini-tent, maar groots effect op het publiek in Helmond

HELMOND - Voor circusbegrippen was het nogal een mini-tent, die donderdag schuin tegenover de hoofdingang zorgcentrum Savant Rivierenhof, aan de overkant van de weg in Helmond stond. Maar groots was het effect van de voorstelling  op de bewoners, familieleden en medewerkers, die alle gratis naar binnen mochten. 

Lang niet alle bewoners zijn nog langer in de gelegenheid om zelf naar een groot circus te gaan, dus voor velen was dit een unieke kans om er eens even helemaal uit te zijn. De twee muzikanten kregen met hun performance op viool, dwarsfluit, klarinet en aanverwante instrumenten de lachers op hun hand. Verder zaten er acrobatiek, clownerie, jongleren en kleine dieren in de show. 

Volledig scherm
Circus bij zorgcentrum Rivierenhof in Helmond. © FotoMeulenhof
  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Helmond