Volledig scherm
Jermain De Rozario, aan het werk in het gelijknamige restaurant in Helmond © Fotopersburo van de Meulenhof bv

De Rozario in Helmond en Zarzo in Eindhoven genomineerd voor Restaurant Awards 2018

HELMOND/EINDHOVEN - Restaurants De Rozario in Helmond en Zarzo in Eindhoven zijn genomineerd voor de Restaurant Awards 2018.

De Rozario in Helmond is genomineerd in de categorie 'Beste Nieuwkomer van Nederland', net als Meliefste in Wolphaartsdijk, VISTA in Willemstad, AIRepublic in Cadzand en The White Room in Amsterdam.  

Het Eindhovense restaurant Zarzo is eveneens genomineerd, maar dan in de categorie 'Beste Wijn Restaurant van Nederland'. Het restaurant vecht samen met Da Vinci in Maasbracht, Ciel Bleu in Amsterdam, De Librije in Zwolle en Waterproef in Scheveningen om de titel

Uitreiking

De vijfhonderd beste chefs van Nederland bepalen uiteindelijk naar wie de  Restaurant Awards gaan. Aan het einde van januari worden de vakprijzen uitgereikt. De afgelopen vier jaar ging de prijs voor beste restaurant naar driesterrenzaak De Librije in Zwolle. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mierlo-Houtse leerlingen herdenken bevrijding: 'Juf, die jongen was twintig'
    PREMIUM

    Mier­lo-Hout­se leerlingen herdenken bevrijding: 'Juf, die jongen was twintig'

    HELMOND - Hij laat een stuk van een opengeklapte raket zien, een Brits munitiekistje met granaatscherven en een plank met zo’n scherf erin. „Komt hier uit het dak.” Hij wijst ook op de sporen van kogels in de voorgevel van zijn huis. Als het gaat over de Tweede Wereldoorlog is het belangrijk om alles zo tastbaar mogelijk te maken, weet Mario Coolen. Zeker bij kinderen. „Déze Engelse soldaten zijn dáár op het spoor gestorven.”

In samenwerking met indebuurt Helmond