Volledig scherm
Jermain De Rozario, aan het werk in het gelijknamige restaurant in Helmond © Fotopersburo van de Meulenhof bv

De Rozario in Helmond en Zarzo in Eindhoven genomineerd voor Restaurant Awards 2018

HELMOND/EINDHOVEN - Restaurants De Rozario in Helmond en Zarzo in Eindhoven zijn genomineerd voor de Restaurant Awards 2018.

De Rozario in Helmond is genomineerd in de categorie 'Beste Nieuwkomer van Nederland', net als Meliefste in Wolphaartsdijk, VISTA in Willemstad, AIRepublic in Cadzand en The White Room in Amsterdam.  

Het Eindhovense restaurant Zarzo is eveneens genomineerd, maar dan in de categorie 'Beste Wijn Restaurant van Nederland'. Het restaurant vecht samen met Da Vinci in Maasbracht, Ciel Bleu in Amsterdam, De Librije in Zwolle en Waterproef in Scheveningen om de titel

Uitreiking

De vijfhonderd beste chefs van Nederland bepalen uiteindelijk naar wie de  Restaurant Awards gaan. Aan het einde van januari worden de vakprijzen uitgereikt. De afgelopen vier jaar ging de prijs voor beste restaurant naar driesterrenzaak De Librije in Zwolle. 

  1. Helmondse leerlingen helpen in derde wereld

    Helmondse leerlingen helpen in derde wereld

    HELMOND - Niet alleen leren over de wereld, ook iets doen om deze een beetje mooier te maken. Met die insteek zijn Helmondse OMO-scholen aan de slag gegaan. Zo vertrekken twee leerlingen van het Dr.-Knippenbergcollege en twee van het Carolus Borromeus naar Oeganda om te helpen bij de bouw en inrichting van lokalen. Voor zowel basis- als middelbaar onderwijs. En twee jongeren van het Vakcollege gaan toiletblokken en waterputten bouwen in Ghana.