Het is al jaren de bedoeling nieuwe huizen te bouwen op deze kale vlakte op de hoek Oostende - Kanaaldijk N.O. in Helmond. Aan de overkant is de bouw van Oranjekade wel al in volle gang.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is al jaren de bedoeling nieuwe huizen te bouwen op deze kale vlakte op de hoek Oostende - Kanaaldijk N.O. in Helmond. Aan de overkant is de bouw van Oranjekade wel al in volle gang. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Dit jaar gebeurt er wéér niks bij Oostende in Helmond, maar die 200 nieuwe woningen ‘komen er echt’

HELMOND - Honderden woningzoekenden toonden in 2017 interesse in een nieuw huis aan het Oostende in Helmond. Er is nog steeds geen steen gemetseld. Maar heus, ze komen er echt, beloven Woonbedrijf en Stam + De Koning. 

 1. PSV op examen voor een Champions League-zomer met deze vijftien mogelijke tegenstanders én een geplaatste status
  PREMIUM
  UITLEG

  PSV op examen voor een Champions Lea­gue-zo­mer met deze vijftien mogelijke tegenstan­ders én een geplaatste status

  PSV kan zich zondagmiddag in Alkmaar voegen bij de acht ploegen die deze zomer in de derde voorrondes van het toernooi om de Champions League instromen. Alleen kan Ajax de Eindhovenaren nog wel bedreigen, bij een zege in Enschede. Na een onrustige week met het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij heeft Fred Rutten het roer in handen. De ervaren Tukker was dit jaar ook op 19 februari al eindverantwoordelijk bij FC Utrecht-PSV, toen Ruud van Nistelrooij ziek op bed lag.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Helmond