Volledig scherm
Dodelijk bedrijfsongeluk in Helmond © Bert Jansen

Dode bij bedrijfsongeluk Coppens Diervoeding in Helmond

HELMOND - Bij een bedrijfsongeluk op de Gerstdijk in Helmond is maandag aan het einde van de middag iemand om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde op het terrein van Coppens Diervoeding. Het slachtoffer raakte door nog onbekende oorzaak bekneld. De brandweer, politie en ambulance werden met spoed opgeroepen om hulp te verlenen.

Inzet traumahelikopter

Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar helaas mocht dat niet meer baten: hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Wat er zich precies heeft afgespeeld bij het bedrijf is niet bekend. Dat moet verder onderzoek uitwijzen. De Inspectie SZW is op de hoogte gebracht van het dodelijke ongeluk en is betrokken bij het onderzoek. Doorgaans nemen dit soort onderzoek enkele maanden in beslag.

Familie

Volgens de politie is de familie van het slachtoffer nog niet op de hoogte gebracht. ,,Op dit moment heeft dat prioriteit en we zullen daarom voor nu terughoudend zijn met het delen van verdere achtergronden", laat een woordvoerder weten. Coppens Diervoeding wilde maandag nog niet reageren. 

Volledig scherm
© Vanda van der Kooi

In samenwerking met indebuurt Helmond