Maikel Mollemans (l) gaat een ruimte huren in het bedrijfsverzamelgebouw van Ewoud Ponsioen en Rob van Rooijen (r). De plattegrond van het oude industriepand laat een wirwar van (in)gangen, deuren en scheidingsmuren zien. En dat is nog lang niet alles.
Volledig scherm
PREMIUM
Maikel Mollemans (l) gaat een ruimte huren in het bedrijfsverzamelgebouw van Ewoud Ponsioen en Rob van Rooijen (r). De plattegrond van het oude industriepand laat een wirwar van (in)gangen, deuren en scheidingsmuren zien. En dat is nog lang niet alles. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Drugscriminelen buiten de deur houden? ‘Een breed front vormen is echt belangrijk’

HELMOND - Hoe houd je drugscriminelen weg uit je bedrijfspand? Door het rigoureus op te knappen, contracten niet te verlengen en met betere contracten te gaan werken. En met voldoende rugdekking. De nieuwe eigenaren van De Dijk in Helmond geloven erin.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Helmond