De sambal van Indonesisch restaurant Loro Blonyo is zó populair, dat ze zelf niet genoeg kunnen produceren. De Job Factory helpt daarom mee met de productie ervan. Kok Tri Susilah onthult het geheime recept aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
De sambal van Indonesisch restaurant Loro Blonyo is zó populair, dat ze zelf niet genoeg kunnen produceren. De Job Factory helpt daarom mee met de productie ervan. Kok Tri Susilah onthult het geheime recept aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. © René Manders/DCI Media

Eerst dakloos, maar nu sambalmaker bij Loro Blonyo in Helmond: ‘Dit zorgt voor rust in het hoofd’

VideoHELMOND - Bij Indonesisch restaurant Loro Blonyo in Helmond kregen ze steeds vaker de vraag: kan ik een potje kopen van jullie huisgemaakte sambal? Binnenkort is dat eindelijk mogelijk. Maar niet zonder de hulp van ex-daklozen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

In samenwerking met indebuurt Helmond