De uitvaartdienst van Koen Kanters in Erp.
Volledig scherm
PREMIUM
De uitvaartdienst van Koen Kanters in Erp. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Erp loopt massaal uit voor afscheid Koen Kanters

ERP - Groot verdriet vrijdag bij de afscheidsdienst in Erp voor ondernemer Koen Kanters, die vorig weekend op slechts 31-jarige leeftijd uit het leven werd gerukt door een ernstig verkeersongeluk.

Hij zit voor altijd in hun hart, ze zullen altijd ontzettend veel van hem blijven houden. Partner Emma Jacobs, familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden namen vrijdag massaal afscheid van hun geliefde Koen Kanters, de 31-jarige Erpenaar die vorige week zaterdag verongelukte bij een ernstig verkeersongeluk in Handel. Daarbij vielen in totaal drie doden, ook een echtpaar uit Helmond. Ook bij dit paar en nabestaanden werd nadrukkelijk stilgestaan.

  1. In beeld: parken in Eindhoven en Helmond goed bezocht tijdens eerste zonnige zaterdag in ‘intelligente lockdown’
    Fotoreportage

    In beeld: parken in Eindhoven en Helmond goed bezocht tijdens eerste zonnige zaterdag in ‘intelli­gen­te lockdown’

    HELMOND/EINDHOVEN - De zon scheen zaterdag en wie naar buiten keek, zag geen wolkje aan de lucht. Het was wederom een prachtige lentedag, die we het liefst buiten doorbrengen. Ware het niet dat we zo veel mogelijk binnen moeten blijven, om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Toch was het redelijk druk in de parken in Helmond en Eindhoven. Een fotoreportage:

In samenwerking met indebuurt Helmond