Volledig scherm
PREMIUM
De uitvaartdienst van Koen Kanters in Erp. © Jeroen Appels/Van Assendelft

Erp loopt massaal uit voor afscheid Koen Kanters

ERP - Groot verdriet vrijdag bij de afscheidsdienst in Erp voor ondernemer Koen Kanters, die vorig weekend op slechts 31-jarige leeftijd uit het leven werd gerukt door een ernstig verkeersongeluk.

Hij zit voor altijd in hun hart, ze zullen altijd ontzettend veel van hem blijven houden. Partner Emma Jacobs, familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden namen vrijdag massaal afscheid van hun geliefde Koen Kanters, de 31-jarige Erpenaar die vorige week zaterdag verongelukte bij een ernstig verkeersongeluk in Handel. Daarbij vielen in totaal drie doden, ook een echtpaar uit Helmond. Ook bij dit paar en nabestaanden werd nadrukkelijk stilgestaan.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Helmond