Volledig scherm

Expositie van illustraties

HELMOND - IJsjes, luchtballonnen, theekopjes, regenbogen, uilen, treinen en hartjes: Allemaal illustraties die voorbij kwamen tijdens het 365-dagenproject van Maartje Vos – Swinkels en Sandra van den Berg . De Helmonders plaatsten een jaar lang elke dag een tekst en een bijpassende illustratie op hun website.

Van 30 juli tot en met 16 september is een expositie te zien van hun werk in de Helmondse bibliotheek. Maar ook in Lokaal 42 - Markt 42 - in Helmond en in de vitrines van de Openlucht Galerie Helmond aan de Kasteellaan, Kanaaldijk en Smalle Haven zijn de illustraties te zien.

Voor meer informatie: Sandra van den Berg - Studio BLOOOS - sandra@blooos.nl

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Als hier chemiebuizen komen, zijn wij weg’
    PREMIUM

    ‘Als hier chemiebui­zen komen, zijn wij weg’

    HELMOND - Hij weet niet wat hij leest, eind 2016, in de Staatscourant. Buisleidingen voor gevaarlijke stoffen? Pal langs zijn huis en op ongeveer een meter diepte in zijn tuin, waar dan alleen nog gras mag groeien? Hoezó? Waarom weet hij hier niks van? Als Frank Beekhuis van de verbazing is bekomen, volgt de verontwaardiging. De 55-jarige Helmonder woont met zijn gezin net een paar maanden aan de Kaldersedijk, aan de rand van Brandevoort, dichtbij het Eindhovens Kanaal. Een prachtige, rustige plek. Beekhuis besluit zich vast te bijten in de zaak. Hij wordt kartrekker van de werkgroep Buizen Brandevoort.

In samenwerking met indebuurt Helmond