Volledig scherm
Sinterklaas ontvangt de 350.000ste bezoeker in zijn kasteel in Helmond. © FotoMeulenhof

Familie Swinkels 350.000ste bezoeker Kasteel van Sinterklaas in Helmond

HELMOND - Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond verwelkomde dinsdagmorgen het gezin Swinkels uit Bakel als de 350.000ste bezoeker. Het gezin bestaat uit Nikki (2,5 jaar), zus Charlie (6 jaar), moeder Callista en opa en oma.

De familie ontving een cadeaupakket, een grote chocoladepop van Sinterklaas en een uitnodiging voor volgend jaar uit handen van de organisatie. De 350.000ste bezoeker is dus een gezin. De organisatie wil niet dat alle aandacht naar één kind gaat. Moeder Callista: ‘Het was overweldigend, maar superleuk.’

De 14de editie van het Kasteel van Sinterklaas, dat op 20 november voor het eerst de deuren opende, was dit jaar weer compleet uitverkocht. Elke zeven minuten kreeg een groep van 25 bezoekers een rondleiding van een Wegwijspiet. 

Volledig scherm
De familie Swinkels krijgt uit handen van Sinterklaas de cadeaubon uitgereikt. © ED
Volledig scherm
De familie Swinkels krijgt uit handen van Sinterklaas de cadeaubon uitgereikt. © ED
  1. Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai
    Video

    Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

    DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

In samenwerking met indebuurt Helmond