Hiphopfestival Urban Matterz in Helmond.
Volledig scherm
PREMIUM
Hiphopfestival Urban Matterz in Helmond. © Sem Wijnhoven - FotoMeulenhof

Festival Helmond krijgt veel haatberichten na aankondigen omstreden artiest: organisatie stopt ermee

HELMOND - Hiphop- en sportfestival Urban Matterz in Helmond stopt er per direct mee. De vele haatberichten die volgden na het aankondigen van de omstreden artiest Afrika Bambaataa waren voor de organisatie de druppel. ,,Ik ben voor niemand bang, maar hier heb ik geen zin in.”

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Sparta en Twente strijden om laatste Europese ticket, top 4 eredivisie weet wanneer campagne start

  Sparta en Twente strijden om laatste Europese ticket, top 4 eredivisie weet wanneer campagne start

  De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. FC Twente en Sparta vechten uit wie dat laatste ticket bemachtigt. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
  Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Helmond