De opening van de eerste fase van de uitbreiding van de fietsenstalling op het NS-station van Deurne door wethouder Helm Verhees (tweede van rechts).
Volledig scherm
De opening van de eerste fase van de uitbreiding van de fietsenstalling op het NS-station van Deurne door wethouder Helm Verhees (tweede van rechts). © Rene Manders/DCI Media

Fietsenstallingen bij NS-station Deurne worden uitgebreid

DEURNE - De fietsenstallingen aan weerskanten van het NS-station in Deurne worden uitgebreid. In drie fasen worden 248 nieuwe plekken gerealiseerd waar reizigers hun fiets kunnen parkeren. Verder komen er extra fietskluizen en bredere stallingsplaatsen bij. Wethouder Helm Verhees en Dimitri Kruik, directeur regio Zuid van ProRail, openden afgelopen vrijdagmorgen de eerste fase van de uitbreiding.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Helmond