Volledig scherm
Michel Foppen. © vrij

Foppen bestuurder Elkerliek Helmond

HELMOND - Bij het Elkerliek ziekenhuis Helmond treedt per 1 november Michel Foppen aan als lid van de raad van bestuur. 

Samen met bestuursvoorzitter Eveline de Bont vormt hij de tweehoofdige leiding. Foppen volgt Jean-Pierre van Beers op, die in april het Elkerliek verliet. Hij neemt zijn portefeuille over: bedrijfsvoering, financiën en organisatie. 

Foppen is nu verbonden aan het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard en Heerlen, dat voorheen Atrium Medisch Centrum heette. 

Jaap Zwemmer, voorzitter van de raad van toezicht van het Elkerliek, noemt Foppen 'een enthousiaste, ondernemende en betrokken bestuurder met waardevolle ervaring in de zorg'.

  1. Helmonder door plaatsgenoot mishandeld met slagroomspuit: ‘Er was zoveel adrenaline, ik wist even niet wat ik deed’
    PREMIUM

    Helmonder door plaatsge­noot mishandeld met slagroom­spuit: ‘Er was zoveel adrenaline, ik wist even niet wat ik deed’

    DEN BOSCH - In politiedossiers zie je de meest uiteenlopende foto’s. Maar een afbeelding van een met bloed besmeurde slagroomspuit is toch apart. Politierechter Donkersloot kreeg ermee te maken tijdens het voorbereiden van een zaak waarbij een 20-jarige man uit Helmond ervan werd verdacht een plaatsgenoot te hebben mishandeld. De verdachte gaf bij zijn aanhouding toe dat hij had geslagen. En tijdens een rechtszitting woensdag in Den Bosch mocht hij uitleggen waarom.

In samenwerking met indebuurt Helmond