Volledig scherm
Een meisje speelt accordeon in het Kaesong Schoolchildren’s Palace. De accordeon is een populair instrument dat van de Sovjet-Unie is overgeërfd. Nu produceert Noord-Korea zijn eigen accordeons. © Carl de Keyzer/Magnum Photos 2018

Foto's uit Noord-Korea van Carl de Keyzer in Kunsthal Helmond

HELMOND - In de Kunsthal Helmond zijn van 19 juni tot en met 23 september foto’s te zien van de Belgische fotograaf Carl de Keyzer (1958), onder de titel Carl de Keyzer - DPR KOREA Grand Tour. 

De Keyzer won prestigieuze fotoprijzen en publiceert in vele bekende magazines en dagbladen. Hij maakte de voorbije jaren vier reizen naar Noord-Korea en bezocht gedurende 60 dagen meer dan 220 locaties in het meest geïsoleerde land ter wereld. De Keyzer is de eerste westerse fotograaf die zoveel locaties in het land van 25 miljoen inwoners bezocht. Weliswaar steeds begeleid door twee staatsgidsen en een chauffeur met minibus.

Op zaterdag 16 juni vindt in Kunsthal Helmond om 19.30 uur een interview plaats met De Keyzer. Belangstellenden kunnen zich vanaf circa 2 weken vooraf aanmelden via deze webpagina.

Op zondag 1 juli en zondag 2 september leidt De Keyzer bezoekers van 14.30 tot 15.30 uur rond door zijn foto-expositie. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie op de website van Museum Helmond.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Helmond