Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van de toekomstige Sport- en Beleefcampus De Braak in Helmond © MoederscheimMoonen Architects + FaulknerBrowns Architects + CULD

Geen supportershome voor Helmond Sport in nieuwe stadion op De Braak

HELMOND - Helmond Sport-fans krijgen geen eigen supportershome in het nieuwe stadion op De Braak. Want: te duur. De gemeente en de club zoeken nu naar alternatieven. 

Bij het ontwerp van het nieuwe stadion op De Braak is geen ruimte ingetekend waar de fans van Helmond Sport kunnen samenkomen. De supportersvereniging en de club drongen daar wel op aan, maar het realiseren van een eigen honk wordt veel te kostbaar. De vraag is nu waar de Helmond Sport-aanhangers elkaar op wedstrijddagen kunnen treffen. Duidelijk is wel dat de gemeente Helmond, mede vanuit veiligheidsoogpunt, zoekt naar een bestendige oplossing. 

  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.

In samenwerking met indebuurt Helmond